МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На Коледе во четврток, на 5 јануари 2017, со почеток од 18 часот, во Летната бавча на Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци ќе се одржи традиционалната коледарска манифестација Фестивалот на вицот и шегата Вицот“Дедо цепе бурина - 2017“.

И оваа година - Избор на најдобар виц, шега, скеч, со музичка програма и коледарски коктел.“Дедо цепе бурина 2017“ е во организација на Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци и Локалната самоуправа на општина Кавадарци.

Да потсетиме ова манифестација обично се организираше на Грдадскииот плоштад.Годинава ја смени локацијата.