МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Реализирани се значајни инфраструктурни проекти во вредност од три милиони евра. Градоначалникот Митко Јанчев и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски извршија увид во градежните активности. Во ООУ „Димката Ангелов Габерот“ во село Ваташа беше предадена во употреба училишната спортска сала.

295043926_5775900025787402_386504369117306840_n295050447_5775900789120659_7583744821700075056_n 295055091_5775901649120573_5781561725298734124_n 295055091_5775901649120573_5781561725298734124_n 295073428_5775901335787271_9039227336982097860_n 295087440_5775903002453771_8628528624809766168_n 295114763_5775902742453797_3341408873498397937_n 295134040_5775902202453851_7642955720423703140_n 295238893_5775901019120636_206558422143554994_n 295252822_5775899449120793_3991883084276655136_n 295254628_5775902519120486_1224944965655472989_n