МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Библиотека Феткин Кавадарци се одржа промоција на новото Детско катче во библиотеката кое е донација од Халк Банка.

За оваа цел директорите на институциите од областа на културата, Петар Гурев -директор на Библиотека Феткин, Јулијана Туриманџова- директор на Домот на Културата и Томе Крстевски - Директор на локалниот Музеј -Галерија.Пред ученици од ООУ Тоде Хаџи Тефов на поинаков начин бдеше прочитаа бајката „Волшебниот Коњ“.

306779977_5759644204099260_3714512407153083677_n 307383058_5759644544099226_9083653679665103198_n