МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

1,5 милион денари1,5 милион денари општина Кавадарци ќе трансферира кон „Општа болница со проширена дејност“ Кавадарци како поддршка во работењето.

Одлуката помина на последната седница на општинскиот совет-Кавадарци.

Градоначалникот Митко Јанчев апелираше примерот на Кавадарци да го следат и останатите општини од регионот, бидејќи кавадаречката болница е регионална и пружа медицински услуги и на жителите од околните општини.со проширена дејност Кавадарци како поддршка во работењето. Одлуката помина на последната седница на општинскиот совет.

Градоначалникот Митко Јанчев апелираше примерот на Кавадарци да го следат и останатите општини од регионот, бидејќи кавадаречката болница е регионална и пружа медицински услуги и на жителите од околните општини.