МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

БРОЛИНС АД Скопје, осигурително брокерско друштво има потреба од АДМИНИСТРАТОР во осигурување во Кавадарци

Очекуваме кандидати со

работно искуство во администрирање и канцелариско работење (предност за кандидати со искуство во осигурување на било кое работно место) одлични комуникациски и организациски вештини проактивност и самоиницијативност во работењето позитивен став, тимски дух, желба за учење и постигнување успех возачка дозвола Б категорија

Ви нудиме:

Одлична средина и услови за работа Вработување - на 40 часа неделно полно работновреме од 08-16ч Службен телефон и лаптоп Плата согласно искуството на кандидатот Едукација и можност за кариерен раст

Работни обврски :

Прием на барање на клиент со побарување и проверка на потребни податоци или документи зависно од барањето(сообраќајна, слики , потребни формулари) Комуникација со контакт лица од осигуртелните компании за побарување на соодветна понуди/полиса во најбрз временски интервал Внес на клиентот во систем за брокерско работење Следење на постоечки скаденцар во зададен рок Изработка и внес на полиси и фактури Раздолжување на полиси во осигурителните компании Наплата со готовина и картички, водење каса и издавање фискална сметка Уплата на промет и водење книга за финансиски извештај Издавање потребни формулари за пријава на штета и информации за истите Комуникација и администрирање со промотери

Кратка биографија (CV), мотивациско писмо и останати документи (потврди, сертификати и стекнати лиценци) може да испратите на наведената адреса contact@brolins.mk

viber_image_2023-09-25_18-56-42-146

download