МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Се работи на реконструкција и адаптација на објект во село Дреново, кој ќе се пренамени во детска градинка како проект кој е дел од изборната програма на градоначалникот Митко Јанчев. Изведувач е фирмата „Арт Инженеринг“ село Белица, Македонски брод. 381675307_867516061399063_388503159410232806_n 381836011_867516098065726_9154365900112043_n 381836016_867516054732397_4107406972128467713_n 382168488_867516084732394_8043667395767621544_n 382169737_867516014732401_4983593272508240918_n 382173779_867516091399060_950186666754542862_n 382173973_867516078065728_334157861177670526_n