МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Градско на 29.05.2021 (Сабота) со почеток во 20.00 часот организира прослава по повод освојувањето на шампионската титула и историскиот пласман на клубот во Втора МФЛ Исток.Прославата се одржа на локацијата "Шеталиште" пред отворениот парк во централното подрачје на Градско.