МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Вчера во просториите на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје се одржа Избор на најдобри македонски каратисти за 2022 година,во организација на Македонската традиционална карате федерација. Нашиот Ристо Сакалиев доби Признание за најдобар ветеран за 2022 година. Вредностите во кои веруваме ги преточуваме во реалност.