МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во Кавадарци на средби со граѓаните синоќа беа промовирани кандидатите за пратеници на ВМРО ДПМНЕ- Овнова на Македонија:Александар Николоски,Зоран Јованчев и Слободан Ивановски.На средбара говореше и претедателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски.