Array
(
  [PHPRC] => /home/rtkadm/fcgi-bin/../etc/php7.2
  [PWD] => /home/rtkadm/fcgi-bin
  [PHP_FCGI_MAX_REQUESTS] => 99999
  [SHLVL] => 0
  [PATH] => /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/snap/bin
  [CONTENT_LENGTH] => 0
  [SCRIPT_NAME] => /preview.php
  [REQUEST_URI] => /preview.php?id=7360
  [QUERY_STRING] => id=7360
  [REQUEST_METHOD] => GET
  [SERVER_PROTOCOL] => HTTP/1.1
  [GATEWAY_INTERFACE] => CGI/1.1
  [REMOTE_PORT] => 35632
  [SCRIPT_FILENAME] => /home/rtkadm/public_html/preview.php
  [SERVER_ADMIN] => [no address given]
  [CONTEXT_DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [CONTEXT_PREFIX] => 
  [REQUEST_SCHEME] => http
  [DOCUMENT_ROOT] => /home/rtkadm/public_html
  [REMOTE_ADDR] => 44.192.254.173
  [SERVER_PORT] => 80
  [SERVER_ADDR] => 95.86.15.250
  [SERVER_NAME] => rtk.mk
  [SERVER_SOFTWARE] => Apache/2.4.29
  [SERVER_SIGNATURE] => 
  [HTTP_CONNECTION] => close
  [HTTP_HOST] => rtk.mk
  [HTTP_ACCEPT_ENCODING] => br,gzip
  [HTTP_IF_MODIFIED_SINCE] => Thu, 18 Aug 2022 05:03:40 GMT
  [HTTP_ACCEPT_LANGUAGE] => en-US,en;q=0.5
  [HTTP_ACCEPT] => text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
  [HTTP_USER_AGENT] => CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
  [SCRIPT_URI] => http://rtk.mk/preview.php
  [SCRIPT_URL] => /preview.php
  [FCGI_ROLE] => RESPONDER
  [PHP_SELF] => /preview.php
  [REQUEST_TIME_FLOAT] => 1695624946.2826
  [REQUEST_TIME] => 1695624946
)
Двосменско работење на Поштата во Росоман
МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Вчера градоначалникот на Општина Росоман Стојан Николов оствари работна средба со директорот на Македонска пошта Јани Макрадули.

„На состанокот се разговарало за новите понуди и услуги, можности кои го нуди #ПоштаМКД и нивна поголема достапност за граѓаните. на од темите беше започнувањето на двосменско работење на Поштата во Росоман, со цел да се зголеми достапноста на услугите и да се излезе во пресрет на барања на граѓаните.Презентиран и најповолниот пакет на #ПоштаМКД за поврзани услуги понуден на поштенскиот пазар во нашата држава, кој вклучува печатење ковертирање и достава. При посетата на ЕПМ 1422 Росоман, со вработените разговаравме и за начинот на имплементација на ново воведената услуга за исплата на пензија до дома.ПоштаМКД - сериозен партнер и на институциите, и на граѓаните,,.

- се наведува на ФБ - објавен на профилот на директорот Макрадули.