МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Лакардиите на Паја е филмско играна серија  сочинета од вицови од Кавадаречкото секојдневие.Блажо и Мара ова лето ги засмејуваа читателите на порталот и ФБ профилот на РТК.МК.
По успешниот настап на интернет со над  160 илјади прегледи,следуваа две промоции во салата на Домот на Културата( 14 и 15/11/2017) , кои беа со интерес проследени од граѓаните кои сакаа да се насмеат и за момент се оттргнат од секојдневните проблеми.Првата сезона е зад нас, ке следува и Втора напролет, а во меѓувреме нема да ве заборавиме, јунаците на  РТК и Пајата ке видат со вас за Нова и стара Нова година  година.Во ова емисија се сублимирани импресиите од првата сезона.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ