МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Буки,Блу,Белисимо - олицетворение на "СЛАВНАТА ЌОШКА"
 Порталот ртк.мк со задоволство ви ја прикажува емисијата  за Кавадаречките угостители, Белевски. Емисијата е направена во два дела. Вториот дел ќе го емитуваме наредната недела( 15/4/2017)  во 20 часот. Посветена е на семејството угостители Белевски-кое генерациски е поврзано со угостителството во Кавадарци.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)