МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Селото Радња,е типично планинско село.Тоа е најодалечено од Кавадарци-се наоѓа во непосредна близина на  Македонско-Грчката граница во  планината Кожуф.Емисијата е снимена пред 18 години, кога започна нова ревитализација на старите куќи и имоти.