МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Мега звезната Северина одржа голем концерт на  Градскиот плоштад во Кавадарци на „Тиквешки гроздобр 2017“
На 9септември -сабота  концертот го следеа околу 15 илјади   посетители од Кавадарци и други градови на Македонија.Северина во свој елемент,стандардно одлична.