МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Живко Михајлов од село Пепелиште 2000 година го прослави 100-от роденден.
Ретко кој доживува ваков чин, но оние што тоа го прават имаат убав повод на едно место да ги соберат своите најблиски. На Живко му дојдоа  55 негови најблиски,синови, керки, снаи, внуци, пра внуци, и пра пра внуци.Кога би бил жив сега Живко би имал 117 години.Сепак емисијата го овековечи неговото постоење и долговечност.Таа средба  ја забележавме со камерата.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ