МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Ѓоко Ицев-фудбал играше полни 10 години. На 26 години, за жал го напушти активниото играње фудбал во ФК „Тиквеш“. За него , неговите соиграчи и граѓани кои гледале фудбал , велат дека бил мошне квалитетен фудбалер.Најголем дел од акциите кога играше во Тиквеш ,одеа преку него, но знаеше да дава и голови.Започна во „Тиквеш„ фудбал да игра 1965/66 година.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)