МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Од Архивата на РТК денеска ви ги нуди убавините на Галишката пештера на брегот на Тиквешкото езеро.
Експедиција планинари со новинарот Јован Ацев 2000 година ни откиваат еден нов свет . Со него е Никола Минчоров и планинарите од ПД„Орле„.Затоа и вреди да се види.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)