МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Љупчо Димитковски - Гањо,фудбалско име ,познато и респектирано во фудбалската игра  во Кавадарци и Македонија и во тренерската фела.Неговите игри во ФК Тиквеш се поврзани со убав период од постоењето на фудбалскиот клуб, кога тој на публиката и ја покажа најубата игра на теренот. Потоа се посветува на тренерскиот позив, засега доста успешно.Сега е повторно во ГФК Тиквеш , овој пат како  главен стратег.