МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

СПОРТСКИ ВРЕМЕПЛОВ СО БранкоТрајковски-САЧМО - 50 ГОДИНИ ОД ФОРМИРАЊЕТО НА КК„ТИКВЕШ“- СО1Е04Погледнете што кажаа некогашните играчи , новинари и сегашни кошаркарски имиња по повод 50 години од формирањето на КК ТИКВЕШ, ексклузивно во интервјуто на Б.Т.-Сачмо.