МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Локални избори 2017 за градоначалници и Совети во РМ.Интервју со Верица Арсова-кандидат за градоначалник на Кавадарци на ТМРО.
 
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)