МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Легендите на ГФК Тиквеш - Јордан Милков-Грашето
  Почитувани порталот РТК.МК, започнува со серијал на емисии посветени на легендите на ГФК Тиквеш. Со гордост ви ја прикажуваме првата емисија посветена за Јордан Милков - Грашето.