МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

На свечноста во Ресторан БРИОНИ во Градскиот парк, на Тодор Гечевски му беше предадено признаниито најдобар центар на Кадетското првенствио во Португалија.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ