МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

50 ГОДИНИ ОД ФОРМИРАЊЕТО НА КК„ТИКВЕШ“- СО1Е03Погледнете што кажаа историчарот Петре Камчев, претседателот на КФМ г-дин Перо Антиќ, некогашните играчи како Артан Кучо, сегашното раководство и многу други, по повод 50 години од формирањето на КК ТИКВЕШ, ексклузивно во интервјуто на БТ-Сачмо