МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Се е подготвено за АлШар 2017
Најпосетениот настан за за планински велосипедизам, планинско трчање за ,возење на крос мотори, АТV-а и теренски возила, маратонско трчање ,пешачење и рекреација-е пред нас. По вторпат годинава од 9 до 11 јуни ова година ке го организира Здружението Тиквешки Точакџии. А се почна лани, и тоа одлично. Организаторот со месеци работи на подготовките кои овие денови финишират.Наша екипа деновиве беше меѓу ентузијастите на Здружнието„Тиквешки Точакџии„ во село Мрежичко каде е центарот на сите случувања.Здружението „Тиквешки Точакџии“,ке овозможат услови за будење на младите од градскиот сон- со порака за враќање кон природата и вредностите на животот,духот на новото и времето кое допрва доаѓа.Ако сакате да ги видете деталите на програмата и начинот на пријавивање посетете ја ВЕВ страницата на Тиквешки Точакџии :;http://tikveskitocakdzii.mk/ruti.phpГолеми изненадувања и незаборавно дружење и уживање во прекрасните предели на Кожув Планина.Поради голем интерес за АЛШАР 2017 можат да извршат резервација на пакетите за настанот на Тел: 070/ 911-912.„Планина, Небо, а на небото Сонце, тука сме сите, се обидуваме сите да го допреме и да бидеме дел од АлШар“ - Не Ве очекуваме - Ве чекаме,- АлШар 9-11 Јуни 2017 “.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ