МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Претставата „Малиот принц„ ја адаприра и ја режира Микица Илова. Улогите ги толкуваат ; Стојанче Ванѓелов,Јована Секуловска,Сашко Орешков, Микица Илова,Кристина Јованова.Учестваа ченови на Балетското студио„Венус„.На репертоарит на Домот на Културата Кавадарци беше прикажана во декември 2020 година .

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)