МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За спас на Тиквешкото езеро.

За поседиците и состојбата на Тиквешко езеро ви предлагаме да го чуете Градоначалникот на Општината ; Магистер Митко Јанчев.

Еве како тој ја коментуира актуелната состојба со загрозеноста на езерото поврзана со празнењето.

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ