МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Tрајче Леов беше  фудбалер на ФК Тиквеш,повеќе од една деценија.А започна во подмладотокот 1965 година за потоа  да биде редовен првотимец во сениорката екипа на Тиквеш која беше првак во Македонија и член на  2 -та Фудбалска лига  на поранешна Југославија.Сега  6 месеци живее во САД а 6 во Кавадарци.Со неговите пријатели и другари често се навраќаат со мислите и во разговорите за времето на младоста. Успеавме  да го убедиме спомените за неговото играње фудбал да ги раскаже и за нашите гледачи. 
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ