МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Почитувани пријатели, ви ја претставуваме 4та емисија од серијалот "ОД АРХИВАТА НА РТК" - „Ледарата од Мечкин дол“ на новинарот Пауна Камчева.
Посветена на единствената ледара во Кавадарци од која летно време се вадел снег (мраз) за правење сладолед како за разладување на пијалаци во Кавадарци, во време кога немало фрижидери. Емисијата е снимена во реонот на „Мурџевските липи„ 1999 година.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ