МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Октомври 2018 година во Кавадарци, се одржа чествување посветено на доајенот на македондката народна песна Никола Бадев.ВО Музејот на вкусови беше отворена спомен соба на Бадев а во Домот на културата се одржа концерт на исполнители на песната на Бадев.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ