МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Oд серијалот-Од Архивата на РТК ви овозможуваме средба со  кањонот на  реката Блашница
.Колегата Јован Ацев со планинари на ПД„Орле„ 2000 година беше во специјална експедиција со цел да ни ги доближи убавините и предизвиците на овој дел од Општината од вливот на реката Блашница во Тиквешкото Езеро.Документарната репортажа е со наслов: „Спелеолошка експедиција по кањонот на река Блашница„.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ