МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Oд Архивата на РТК, денеска ве води во светот на парите.
Сите ги сакаат, до нив тешко се доаѓа, а уште потешко е со нив да располагаш. Не е така лесно да се работи со пари.Тоа во емисијата „Од бележникот на еден банкар„ ни го потврди тогашниотдиректор на Стопанска банка Кавадарци Диме Чејков со кого разговараше новинарката Роска Кимова. Разговорот е искрен и затоа треба да се погледа.Емисијата е снимена 2001 година