МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ОД СРЦЕ ЗА ТОШЕ- E ВЕЛОСИПЕДСКИ МАРАТОН НИЗ МАКЕДОНИЈА, А ПРЕД ТОА БЕШЕ ОД НОВА ГРАДИШКА ДО КРУШЕВО - КОЈ ВЕЌЕ 4 ГОДИНИ ГО ВОЗАТ ВЕЛОСДИСТИ ОД КАВАДАРЦИ ВО ЧЕСТ НА ПРЕРАНО ПОЧИНАТИОТ ТОШЕ ПРОЕСКИ. ,,ПОВОД ПОВЕЌЕ,, ОД 25 01 2021- РОДЕНДЕНОИТ НА ТОШЕ, Е ПОСВЕТЕНА НА ЛАНСКИОТ МАРАТОН 2021 ГОДИНА.