МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Село Марена е близу до Кавадарци.Во него живеат над 1000 жители.Маренци се добри лозари и градинари, но и стопанственици.На подрачјето на селото работат неколу стопански субјекти.Локалната самоуправа и градоначалникот со Советот конечно решија да ги изградат колекторот за отпадни  води  со што ке биде решен деценискиот проблем.Во селото се градат и ке продолжат да се градат комунални објекти. Наш доначин беше Митко Камчев - Советник во Советот на Општина Кавадарци   а репортер Марјана Пешиќ.
 
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ