МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ЛИ2017-ИНТЕРВЈУ СО МИТКО ЈАНЧЕВ
 Почитувани, во прилог погледнете го интервјуто со кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Господинот Митко Јанчев