МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Селото Бохула има живот.Убавата природа, плодните ниви,студената вода, новиот пат,и другите условите за живот направија  голем број поранешни жители последните години да градат во него и да се враќаат на старите огништа.Инфраструктура селото има, се најавуваат нови комунални зафати.Тоа се предуслови да се живее и инвестира овде не само за престој  во лето, туку за живот и бизнис за цела година.Екипа на РТК.МК деновиве го посети селото. Оствари неколку средби со селани, на денот на Св,.Атанасиј-зимски.Еве ја целата репортажа!...
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ