МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Детско одделение на Медицински центар Кавадарци 1960 година

Ретко можат во јавноста да се сретнат фотографии со медицински лица. Ова е една од таквите. На фотосот се гледаат: раководителот на детското оделение д-р Диме Мешков, д-р Киро Китев со персоналот медицински сестри и болничари 1960 година.

Од архивата на Музеј-галерија Кавадарци.