МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кавадаречка чаршија

Ова е уште една фотографија од циклускот кавадаречка чаршија. На фотографијата од 1958 година се гледа Споменикот на слободата и Револуцијата е ограден со ниска дрвена ограда, а зад него се дуќаните од источната страна на чаршијата.

Фотографијата е од фототеката на Музеј-галеријата