Kako што беше најавено од Кабинетот на Градоначалникот денеска се врши обележување на паркинг места на Булеварот "Никола Минчев" од десната страна кон новите семафори.Од ЈП "Паркинг" е пристапено кон завршување на ова обврска и до овој момент се завршени голем дел од предвидените работи.

85248253_220785645769373_1258922538717675520_n

87206188_527412951239375_2723799801639469056_n

87851772_2816715338365771_4100378021628739584_n

87480147_2529913917337238_7837963952515448832_n