МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

За среќа настрада само столбот на улицата „Страшо Пинџур„

Читател на порталот ни ја испрати ова фотографија (направена од мобилен трелефон) денеска во утринските часови.Веста е дека „бандерата„ настрадала синоќа нешто по полноќ (после 02 часот) од налет на автомобил „Опел“- можно е да е „Корса“-која се покажа за автомобил со цврста шасија.За среќа возачот поминал лесно, што не би можеле да претпоставиме за „Корсата“.Столбот кој беше откинат од „Опелот„ денеска беше заменет со нов.Инаку поради сообраќајката снемало струја која била нормализирана денеска до пладне, а од удатот и електричните шокови жителите на овој дел биле и без интернет сервис до воспоставувањето на редовното снабдување со електричлна енергија и промената на прегорените елементи на Kабелскиот оператор „Инел“.