МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според претседателката на ОИК Емилија Петровска до 17 .00 часот гласале 52,39 насто а неофицијлно, според наши извори до 19.00 во Општина Кавадарци излегле и своето гласачко право го оствариле 62.73 насто.Има сеуште необработени избираќки места.Значи попладнево за речиси еден час,пораснал бројот на граѓаните кои гласаат.Со тоа Кавадарци се приближува до просечната излезност од околу 65 до 70 насто колку и реално е да се очекува до 19.00 часот., односно до 19.30 ако има гласачки места каде сеуште не се затворени.