МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На ниво на држава, Кавадарци, е на второ место по еконоскиот потенцијал.Во изјава за медиумите, досегашниит градоначалник Александар Панов,потенцира дека на новата администрација на чело со новиот градоначалник им остава одлична финансиска состојба,средена инфраструктура,изградени капитални објекти...Секогаш може повеке и подобро...