Се интервенира на Булеварот „Никола Минчев“ со Булеварот „Македонија“.

Општина Кавадрци преку Јавното претпријатие „Комуналец“ работеше на поставување на хоризонталната патна сигнализација на семафорите кај раскрсницата на Булеварот „Никола Минчев“ со Булеварот „Македонија“. Паралелно со исцртувањето на „зебрите“од пешачките премини, на коловозите се постравуват и линиите кои го покажуваат правецот на движење на возилата. На оваа позиција се работи на поставување бекатон коцки на пешачките острови. Овие две позиции се практично завршна фаза од изградбата на комплетното ново семафорско сообраќајно решение, второ во новиот центар на градот на ова фрекфентна сообраќајница.

30706539_2137610996462950_4442981949308403712_n.jpg

30739803_2137611099796273_6538482139246100480_n.jpg

30740215_2137610943129622_1384562744581160960_n.jpg

30728657_2137611039796279_6102524722270961664_n.jpg

30708590_2137611046462945_4019695510490185728_n.jpg