МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Жителите на трите села се информираат за ра работното време на амбулантите како би можеле да извршат здравствена заштита

Општина Кавадарци во договор со ЈЗУ Здравствен дом - Кавадарци и ПЗУ “Виталиа - Медикус“ Кавадарци , го објавува следниот начин на работа на амбулантите во селата;Дреново,Возарци и Сопот.

Во село Дреново

- вторник од 08 до 10 часот

- среда од 08 до 10 часот

- петок од 08 до 10 часот

Во село Возарци

- понеделник од 12:30 до 14:30 часот

- вторник од 12:30 до 14:30 часот

- петок од 12:30 до 14:30 часот

Во село :Сопот

- секој ден освен четврток од 09 до 11 часот

- четврток од 13 до 15 часот.