МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во ова поткожувско село се одвива ископ на нов водовод.

Во село Бохула денеска започнаа работите на ископ на водовод во должина од 2.200 метри. Работите ги извршува фирмата ЈА-МИ која овој градежен ангажман ке го смета како донација кон Општина Кавадарци.

004.jpg