Еден куп насмеани, возбудени лица, збунети деца.Добредојде, успеси во учењето и многу убави моменти поминати заедно.

За прв пат во училишните клупи ќе седнат над 20 илјади основци, додека во прва година во средно училиште се запишани над 16 илјади ученици.

Драги деца, уживајте во училишните клупи, овие денови никогаш повеќе нема да се вратат назад...