МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Почитувани,

Честит 11 ти Октомври, Денот на народното востание. Во далечната 1941 година на овој ден започна востанието против фашистичката окупација и беше најавена организираната народно одлободителна борба, со желба за самостојна, суверена и слободна држава. Овој ден нека не потсетува дека Македонија секогаш чекори по патот на демокртијата и слободата.

Нека ни е честит денешниот празник.

Со почит,ГрадоначлникМ-р Митко Јанчев„.