МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во објектот на Хотел Фени беа пуштени во работа новите продажни простории на „Happy home center“.

Се работи за малоприодажен трговски центар во кој буквално може да се купи се за домот и потреби од различен карактер.На голeма продажна површина граѓаните на Кавадарци и овој дел на Тиквешијата по евидентно пониски цени можат да набават ;Се за одржување на градини,зеленила, бавчи,косилки,ситни апарати за одржување на градини,маси ,столици,тенди,нишалки.Разни машини за аматерска и професионална употреба ,алати за домаќинството, автомомобилите, се за бањи,бела техника и апарати за домаќинство.

Во HAPPY HOME CENTER во Кавадарци велосипеди за 5,6 и 7 илјади денари, и друга стока за широка потрошувачка.Кавадарчани како солидни потрошувачи, дојдоа , разгледаа и веданаш го сефтосаа ХЕПИ ХОУМ Центарот , и купија по нешто за себе.Покана за сите кои не знаат.

Не е скапо,а квалитетно е во HAPPY HOME Center.Работи нон стоп од 08 до 20.00 часот.

20190417_124946.jpg