Не престанува комуналната изградба во Општината и вложувањата во комунаната хигиена.Од кабинетот на градоначалникот Митко Јанев соопштуваат за следново?

„-Се реализираше проектот за изградба на 4 сообраќајни пречки за намалување на брзината на возење се со цел побезбеден сообраќај во село Возарци.

-Набавени се нови 115 контејнери кои ќе бидат поставени како замена за старите кои се поставени во градското подрачје. Старите контејнери ќе бидат поставени на локации кои имаат потреба од дополнителен контејнер за отпад.“

62064383_2431984223692291_4817931718075875328_n.jpg62438103_2431217363768977_6367681782489284608_n.jpg