МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска директорот на СОЗШУ „Ѓорче Петров„ Горан Велковски додели 11 стипенции на најдобрите ученици во Прва година.Стипендиите ги обезбедија три фирми: ЈП Национални шуми, АД„Гоце Делчев-Тиквеш„ и ВВ „Тиквеш“.Во овие три фирми овие и други стипендисти и останатит ученици во ова училипте имаат големи шанси да го обезбедат своето вработување по завршувањето на школувањето.