МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Јанчев ;“Барам Јавно извинување во спротивно ќе постапам согасно Законот

1211111177777.PNG

„Демант до Каракамишева

Фотографијата која излезе денес во јавноста со наводна моја членска книшка е тотален фалсификат. Мојот датум на раѓање е 01.11.1981 година,што е прв показател дека е тоа лажна фотографија.

Поради овие невистини барам јавно извинување во спротивно ќе постапам согласно законот.

Со почит,

Митко Јанчев„

Се наведува во демантот до Каракамишева од страна на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев.